Zgrabite Insurgency za samo 1€!

Insurgency, višestruko nagrađena FPS multiplayer i co-op igra je trenutno na akciji na Bundle Stars, za samo 1€!
Definitivno igra vrijedna za isprobati, s obzirom da je dobila IndieDB nagrade – Izbor Igrača i Izbor Urednika. 

Zgrabite je prije nego što akcija završi!

Igra firme New World Interactive pod nazivom Insurgency predvodi oživljavanje taktičkih pucačina. Što je počelo kao Half-Life 2 mod, postalo je kultna indie igra, sa približno dva miliona igrača i i veoma pozitivnim ocjenama na Steamu (92% pozitivnih). 

Insurgency je visoko-takmičarska igra, sa balansom između jednog života i dugoročne akcije. Pridružite se jednoj od dvije ekipe – američkim sigurnosnim snagama ili njihovim protivnicima Pobunjenicima u taktičkim akcijama baziranim na ciljevima. Izađite na ulice u intenzivnu blisku borbu, gdje preživljavanje ekipe zavisi od zauzimanja krucijalnih utvrđenja i uništavanja neprijateljskih zaliha u ovoj multiplayer i koopeartivnoj igri baziranoj na Source Engine-u. 

Uz do 16 igrača po ekipi i raznim klasama poput Strijelca, Potpore, Inžinjera i Snajperista, Insurgency nudi neprevaziđen nivo realnosti. Odlična upotreba vašeg oružja je od najvišeg značaja, a nedostatak “nišanskog križa” na ekranu, te ubistva jednim metkom znače da će vas smrt brzo stići ako ne igrate oprezno… 

Insurgent ili borac – pripremite se za žestoki urbani rat kakv još niste vidjeli. Kupite Insurgency za samo 1€ dok akcija još traje!

Ključne stavke: 

PREKO 40 ORUŽJAOVER 40 WEAPONS
KOOPERATIVNI GAMEPLAY
TIMSKI SISTEM
16 MULTIPLAYER MAPA
TAKMIČARSKI MULTIPLAYER
PODRŠKA ZA MODOVE

Zgrabite igru dok akcija još traje!

 

Please follow and like us:

ads by Google (sorry, we need money for food and beer)Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *